dijous, 14 de gener de 2016

UNA BIBLIOTECA QUE CAUSA FUROR PER 0 EUROS
A l’escola Montessori ens agrada donar una segona vida a tot allò que podem. És per això que a l’aula de 2n hem reciclat capses de fruites i bobines per crear la nostra biblioteca.


Com ho hem fet?

CAPSES

Doncs amb molta il·lusió i art hem pintat les capses per donar-lis un toc alegre. Després hem fet un trencaclosques amb les capses per tal d’utilitzar-les com a expositors dels nostres tresors. Perquè aquest espai reciclat no és un expositor normal, és un expositor dels llibres que els nens i nenes han decidit portar de casa per compartir amb els companys i companyes i per tant és l’expositor dels nostres tresors.

BOBINA

La bobina té més decoració i ens han ajudat els grans a fer-ho. Ja que per sota té taps d’ampolles creant un mandala, en mig té pals de polo pintats que fan una seriació i un conjunt de càpsules nespresso enllesteixen la decoració junt amb la pintura.
La bobina és genial perquè li donem diferents usos; de seient, de taula o d’expositor segons ens vingui de gust.


Per enllestir aquesta fantàstica biblioteca i fer-la més còmode s'han recollit mantetes velles que teníem a casa. Així podem seure còmodament sense que el culet se'ns refredi! Una de les coses més boniques de la nostra biblio és que la podem anar movent de lloc sense gaires dificultats!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada